Servicii

Botezuri

Venirea pe lume a unui copil este un moment special în viața unei familii, tocmai de aceea botezul are scopul de a întregi acest moment deosebit. Bucuria împărtășirii acestui eveniment cu familia, merită un loc pe măsura ocaziei, tocmai de aceea Factory of Dreams are sala și echipa potrivită pentru evenimentul tău. Avem experiența necesară organizării unei petreceri de botez complete, fiind alături de tine pas cu pas pentru a-ți oferi momente memorabile alături de cei dragi.

Aniversări

Știm că în viața fiecărui om există momente speciale și deosebite care merită sărbătorite alături de cei dragi, momente care rămân în amintirea tuturor pentru totdeauna. Onomastici, aniversări ale căsătoriei sau orice eveniment pe care tu îl consideri important, la Factory of Dreams acesta ia viată. Prin dedicarea și dragostea noastră pentru crearea de evenimente, te asigurăm că fiecare detaliu de la mâncare, lumini, până la muzica, vor fi exact așa cum ți-ai imaginat tu.

Conferințe

Organizarea conferințelor, a congreselor sau a altor tipuri de evenimente, poate fi mult mai ușoară atunci când ai alături partenerul ideal. Factory of Dreams îți pune la dispoziție două săli cu o capacitate maximă de 90 persoane, dotate cu toate echipamentele tehnice necesare realizării tuturor evenimentelor precum videoproiector, ecran de proiecție, aer condiționat, flipchart, sunet, și wi-fi. Pauzele de cafea și de masă vor fi mult mai relaxante cu Factory of Dreams.