Despre Factory of Dreams

Ne dorim ca fiecare ocazie specială să rămână în amintirea ta ca fiind o experiență unică.

Suntem o echipă plină de viață cu o experiență vastă care are ca scop îndeplinirea dorințelor tale în materie de ocazii festive. Fie ca este vorba despre un botez, o conferință sau o aniversare, sălile noastre de evenimente și echipa noastră devotată îți pun la dispoziție toate detaliile indispensabile de care poate avea nevoie un eveniment reușit.

Experiența bogată în domeniul organizării diverselor evenimente, implicarea, inovarea și profesionalismul sunt câteva avantaje care ne ajută să ne deosebim față de concurența actuală de pe piață. Factory of Dreams are experiență în acest domeniu, realizând evenimente multiple de excepție, fiecare având tematici diferite în funcție de dorințele clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni curajoși, inventivi și spontani pregătiți să accepte toate provocările apărute pe parcursul parteneriatului nostru. Cu Factory of Dreams, visele devin realitate.

Factory of Dreams îți pune la dispoziție mâncarea, băutura și două săli de evenimente, fiecare având capacitatea maximă de 90 de persoane, dotate cu aparatură tehnică necesară realizării unui eveniment complet și reușit.